Vores mission er at gøre det let for dig at blive forælder.

Leasing af babyudstyr i topkvalitet – Nemt og billigt.
Idéen bag vivokser.dk

"Min kæreste og jeg skulle være forældre til vores første barn. Som alle andre kommende forældre var vi hurtigt i gang med at finde det udstyr, der skulle sikre vores lille guldklump den bedste start på livet. Vi besøgte selvfølgelig alle de traditionelle børneudstyrsforhandlere og surfede en del rundt på internettet. Dog stod vi efterfølgende tilbage med en følelse af, at det marked, vi kender i dag, var en smule gammeldags.

Vi havde ikke lyst til at lave for mange investeringer over de næste 10 år. Vi savnede simpelthen en anden måde at handle på, hvor man kunne få kombinerede og langsigtede løsninger. Det var sådan, vi kom på konceptet, vivokser.dk som vi mener, opfylder de krav vi gerne ville have handlet efter, da vi skulle være forældre for første eller anden gang."

– Rasmus Hansson, stifter af vivokser.dk

Lease dit babyudstyr

Vi brænder for at gøre det nemt for dig at blive forælder. Vi tilbyder, at du kan lease alt udstyret til dit kommende barn, så du undgår at skulle ud og lave dyre og langsigtede investeringer. Vi har alt det udstyr, du som kommende forælder har behov for, og med leasing bliver det hele meget nemmere.

Altid nyt – aldrig brugt

Vi sørger altid for at levere helt nye produkter i allerhøjeste kvalitet. Vi håber på at kunne gøre hverdagen lettere for de familier, der ønsker kvalitetsprodukter, og som kan se idéen i at bytte de produkter, de ikke længere har behov for til andre alderssvarende produkter.

Mindre stress, mere glæde
Bestil til termin

Vælg selv hvornår du ønsker levering og betal først når du tager udstyret i brug.

Find dit babyudstyr
Brevi - babyudstyr i topklasse

Hos vivokser.dk finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra det italienske mærke, Brevi. Vi tilbyder løsninger inden for både kombivogne, tvillingevogne, autostole, senge, højstole og meget mere. Fælles for hele udvalget er, at du er sikret italiensk topkvalitet uanset, hvad du vælger at lease.

Brevi er en familievirksomhed med mange års erfaring. Og samtidig er det en af de førende virksomheder indenfor babycare-industrien i Italien. 

Brevis produkter kan bruges helt fra fødslen og op til 3-års alderen, og så er de udført i et elegant og flot design - men vigtigst af alt er de udviklet med fokus på barnets komfort og sikkerhed.

Udover at sætte en stor dyd i at sikkerheden skal være i top, sørger Brevi også for, at der skal være plads til barnets udvikling og vækst i de produkter, der skal bruges mange timer hver dag. Det betyder, at du ikke behøver gå på kompromis med noget, uanset om I skal gå en tur, lege, slappe af derhjemme eller køre i bil.