Spørgsmål og svar

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får på vivokser.dk

Nej, vivokser.dk ejer alle de lejede produkter. Og du har som lejer derfor ikke mulighed for at komme til at eje de lejede produkter.

Ja, hver måneds abonnement betales forud via betalingskort. Første betaling består dog både af leje og et depositum.

Vi laver et opslag hos Experian for at verificere din identitet og tjekke, om du har betalingsanmærkninger i RKI. Dit CPR-nummer bliver ikke gemt i vores eller Experians databaser. Det bruges kun den ene gang og bliver derefter slettet.

Ja, det lejede babyudstyr sendes til din adresse, medmindre du har angivet en anden i lejeaftalen.

Det er vigtigt, at du tjekker dit babyudstyr for fejl eller mangler ved levering. Skulle dit produkt være beskadiget, skal du reklamere til vivokser.dk umiddelbart efter.

Efter levering er det lejede babyudstyr dit ansvar. Derfor skal du sørge for vedligeholdelse, så det altid er i en god og brugbar stand. Beskadiges udstyret, er det dit ansvar at dække skaden og underrette vivokser.dk om det.

Det er dit ansvar at forsikre de lejede produkter efter de sædvanlige betingelser for familieforsikring/indboforsikring. Bliver dit babyudstyr stjålet, skal du derfor selv betale en eventuel selvrisiko, mens forsikringssummen skal udbetales direkte til vivokser.dk, som herefter er ansvarlig for at sende dig et erstatningsprodukt.

Nej, prisen for tilbagelevering er inkluderet i din lejeaftale. Du skal bare sørge for, at babyudstyret sendes tilbage i den originale emballage. Afhentning bestilles på mail info@vivokser.dk, og det aftales, hvornår udstyret bliver afhentet af GLS. Produkterne kan også gratis leveres retur på vivokser.dk's kontoradresse: Brødlandsvej 12, 3310 Ølsted.

Du skal opsige dit abonnement skriftligt ved at sende en mail til info@vivokser.dk efter minimumslejeperioden. Det vil sige, at du kan opsige din aftale med 90 dages skriftligt varsel til udgangen af en betalingsperiode efter minimum 6 måneder.

Vi bruger depositummet, hvis babyudstyret er beskadiget, når vi får det tilbage. Er det ikke tilfældet, får du pengene tilbage på din konto, når du er færdig med at bruge produktet.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager dit produkt. Fortryder du aftalen, skal du aflevere babyudstyret til GLS. Afhentning bestilles på info@vivokser.dk og der aftales en dag hvor udstyret bliver afhentet med GLS, dette kræver dog at der er nogle hjemme på afhentningsdagen. Ved forgæves kørsel/afhentning opkræves et returgebyr på 399 kr. Vi tilbagebetaler produktets pris indenfor 30 dage, hvis det returneres i originalemballagen og ikke har været brugt.

At du hos vivokser.dk kan få en fleksibel aftale betyder, at du ikke binder dig i helt op til 12 måneder, som er normalen i forhold til leasing-aftaler. Du kan derfor allerede efter 6 måneder opsige din aftale.

Ja, når du leaser dit babyudstyr, har du mulighed for at vælge, hvornår du ønsker at få det leveret. Du kan derfor bestille dit babyudstyr allerede nu og først få det leveret to uger før din termin. Dermed betaler du også først for babyudstyret, når du skal bruge det.